Tilitoimisto palvelut - miten voimme olla avuksi?

Tilitoimisto BFT Österbergin tiimi palvelee asiakkaita monipuolisten taloushallinnon palveluiden myötä. Tilitoimisto palvelut soveltuvat erityisesti pienille ja keskisuuriille yrityksille, lisäksi palvelemme myös yksityishenkilöitä.

Tilitoimisto palveluita, joita tarjoamme ovat muun maussa:

 Kirjanpito

 Tilinpäätös

 Palkanlaskenta

 Ostoreskontra

Myyntireskontra (laskutus)

 Veroilmoitus

 Taloushallinnon konsultointi

Taloushallinnon neuvonta

 Sähköinen taloushallinto onnistuu meiltä muun muassa seuraavilla sähköisillä taloushallinnon järjestelmillä: AsterieTasku ja Netvisor

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät helpottavat myös yrittäjän arkea, esimerkiksi kuitit ja dokumentit voi toimittaa helposti kirjanpitoon puhelimeen ladattavilla apeilla.

 Muut taloushallinnon palvelut hoituvat meiltä myös, niitä ovat esimerkiksi raportointi talousasioista, talousasioiden neuvontaa uusille yrittäjille, ulkoistettuna talousjohtana toimimista yrityksille sekä ilmoitukset viranomaisille. Tarvittaessa hoidamme myös yrityksellesi perinteisen paperisen kirjanpidon.


Tilitoimisto BFT Österberg lyhyesti: 

✔ Yksityinen pieni tilitoimisto

 Monipuoliset taloushallinnon palvelut

 Asiakkaina pääosin pieniä ja keskisuuria yrityksiä

 Henkilökohtaista palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

 Perustettu vuonna 1998

Kätevä sijainti Sipoossa, Söderkullan keskustassa.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous taloushallinnon palveluista.

Ota yhteyttäAsiakasyrityksemme toimivat muun muassa seuraavilla aloilla: rakennus-, vene- ja kaupanala, konsultointi, vähittäiskauppa sekä palvelu- ja kuljetusala. Palvelemme mielellämme myös muilla aloilla toimivia yrityksiä.

Toimistomme sijaitsee muun muassa lähellä Helsinkiä ja Porvoota Sipoon Söderkullassa, asiakkaana voit sijaita missäpäin Suomea tahansa. 

Yhteystiedot


 
 
 
 
Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
LinkedIn