Sähköinen taloushallinto on nykypäivää - hoituu meiltä monilla järjestelmillä

Sähköinen taloushallinto on nykypäivää ja se helpottaa monesti yrittäjän arkea ja säästää aikaa. Sähköinen taloushallinto tarkoittaa sitä, että yrityksen taloushallintoa hoidetaan sähköisillä järjestelmillä, jolloin talouslukuja voi seurata reaaliaikaisesti. Sähköisessä taloushallinnossa tiedot siirtyvät automaattisesti toimijalta toiselle ja rutiineissa voidaan usein hyödyntää automaatiota.

Sähköisen taloushallinnon avulla koko prosessi hoidetaan sähköisesti, jolloin muun muassa ostolaskut ja myyntilaskut liikkuvat verkkolaskuina. Kuitit sekä dokumentit voidaan lähettää kätevästi sähköisesti kirjanpitoon, jolloin paperista materiaalia ja kuitteja ei enää tarvita.


Käytämme seuraavia sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä:

✔ Asteri ohelmistoa, joka on tärkeä työkalu kirjanpitäjälle, jolla hoidetaan mm. yritysten kirjanpito ja palkanmaksu. Asteri on Atsoft Oy:n sähköinen taloushallinnon ohjelmisto.

eTasku on mobiili- sekä websovellus, jonka avulla on helppoa toimittaa mm. kuitit, dokumentit sekä matkalaskut puhelimeen ladattavan apin avulla kirjanpitoon. Web-sovelluksen avulla kirjanpitäjä voi siirtää materiaalit erilliseen kirjanpidon ohjelmistoonsa. e-Tasku on eTasku Solutions Oy:n web- ja mobiilisovellus.

Netvisor on monipuolinen ja älykäs sähköinen taloushallinto järjestelmä, jonka avulla yrityksellä on helppo seurata ajantasaisia taloustietoja. Netvisor järjestelmällä hoituu mm. kirjanpito, laskutus (osto- ja myyntilaskut) sekä kuittien toimitus sähköisesti kirjanpitoon esimerkiksi Netvisorin puhelimeen ladattavalla apilla. Netvisor on Visma Solutions Oy:n sähköinen taloushallinnon järjeslmä, Tilitoimisto BFT Österberg toimii sähköisen Netvisor ohjelmiston Partner yrityksenä.

✔ Visma Sign on sähköinen ohjelmisto, jolla hoituu kätevästi sähköinen allekirjoitus.

Asiakasyritysten omat sähköiset järjestelmät - kerro meille mikä järjestelmä teillä on käytössä, hoidamme mielellämme yrityksenne taloushallintoa sähköisesti toivomanne järjestelmän avulla.


Asiakasyrityksemme toimivat mm. seuraavilla aloillarakennus-, vene- ja kaupanala, konsultointi, vähittäiskauppa sekä palvelu- ja kuljetusala. Palvelemme mielellämme myös muilla aloilla toimivia yrityksiä.

Sovimme aina etukäteen asiakasyritysten kanssa mitä järjestelmiä heidän taloushallinnon hoitamisessa käytetään. Pienimmät yritykset käyttävät monesti eTaskua ja isoimmat yritykset usein esimerkiksi Netvisorin monipuolisia toimintoja.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous taloushallinnon hoitamisesta yrityksellesi sähköisillä järjestelmillä.

Ota yhteyttäTilitoimisto BFT Österberg: 

✔ Pieni yksityinen tilitoimisto

 Monipuoliset sähköiset taloushallinnon palvelut

 Asiakasyritykset ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä

 Kokemusta yli 25 vuotta yrityksien taloushallinnosta

 Palvelua taloushallintoasioissa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Yhteystiedot


 
 
 
 
Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
LinkedIn